Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εξετάσεις Α Κύκλου Ε.Ν.Γ. Ιουνίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις για τον Α κύκλο των τμημάτων της κ. Βάσω Κόγιου θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα  από Δευτέρα 16 Ιουνίου έως και Παρασκευή 20 Ιουνίου  από τις 11:00 έως 19:00 και από Δευτέρα 23 Ιουνίου έως και Παρασκευή 27 Ιουνίου από 10:00 έως 18:00 .
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο http://eikthessnoimatiki.blogspot.gr  όπου θα φαίνονται για λόγους ευνόητους  τα ονόματα μόνον αυτών που πέρασαν χωρίς να φαίνεται ο βαθμός τους.
 Για τους επιτυχόντες θα εκδοθεί βεβαίωση που θα μπορείτε να την παραλάβετε από την γραμματεία του ιδρύματος. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail όταν θα ετοιμαστούν. Στην βεβαίωση θα πρέπει να υπάρχει φωτογραφία σας , οπότε θα πρέπει να προσκομίσετε μια φωτογραφία  μέχρι την ημέρα που θα δώσετε εξετάσεις και να την δώσετε στην  κ. Βάσω Κόγιου (στην πίσω πλευρά θα γράψετε το Όνομα και το Επίθετό σας)  .

 Για τις εξετάσεις πρέπει να δηλώσετε από Δευτέρα 2 Ιουνίου την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί,  στην κ. Κόγιου με βάση το πρόγραμμά σας. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι περίπου 15 λεπτά, είναι ατομική και θα βιντεοσκοπήστε . Θα εξεταστείτε σε λεξιλόγιο, προτάσεις, διάλογο και ιστορίες που έχετε διδαχθεί. 

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15

Στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών  παράρτημα Θεσσαλονίκης  (τέρμα Πανοράματος Θεσσαλονίκης) πραγματοποιούνται δωρεάν μαθήματα για την εκμάθηση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.
Οι εγγραφές θα γίνονται όλο τον μήνα Σεπτέμβριο   α) η καταθέτοντας την αίτησή σας  τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως 13:30 στην γραμματεία του ιδρύματος ή β) μέσω e-mail στο eikthess@gmail.com

Από 1 Οκτωβρίου 2014 στο blog http://eikthessnoimatiki.blogspot.gr θα αναρτηθεί το πρόγραμμα και οδηγίες για το πώς θα γίνει η επιλογή του τμήματος από τους  ενδιαφερόμενους .


Τηλέφωνο επικοινωνίας με την γραμματεία του Ιδρύματος το  2310 342 121,